سیستم کنترل تردد تگ خوان سیماران مدل UHF-101
با استفاده از سیستم کنترل تردد تگ خوان سیماران مدل UHF-101 هر خودرو به یک RFID Tag مناسب مجهز گردد و اطلاعات لازم جهت شناسایی خودرو در آن بصورت امن قرار داده شود. در این حالت شناسایی خودرو با استفاده از این Tag بصورت الکترونیکی انجام می پذیرد. با استفاده از این قابلیت و ابزارها و نرم افزارهای جانبی، کنترل تردد خودروها بصورت مکانیزه انجام می گیرد. این روش نسبت به سیستم دستی دقت بالاتر، اطمینان بیشتر از عدم سوءاستفاده و تبانی، نیاز کمتر به نیروی انسانی آموزش دیده و بتبع آن هزینه نگهداری کمتر دارد که در ادامه به تشریح کاربرد این طرح در حوزه های کنترل محدوده طرح ترافیک و طرح اضطرار، کنترل عدم خروج تاکسیها از محدوده شهر، کنترل سرعت ناوگان حمل و نقل عمومی (اتوبوسها، مسافربرهای سواری بین شهری، کامیونها و ...) و نیز پرداخت عوارض بزرگراهها پرداخته می شود .
مشخصات فنی سیستم کنترل تردد تگ خوان سیماران مدل UHF-101
- امکان ارتباط Wiegand, RS232, RS485
- امکان ارتباط با کلیه کنترلرهای آفلاین و آنلاین Pegasus
- امکان ارتباط با هر کنترلر تردد با خروجی Wiegand یا RS485
- دارای SDK برای توسعه نرم افزارهای کاربردی VC, VB, .NET و C++ و C#
نقشه سیم بندی آنتن تگ خوان برد بلند RFID
آنتن دور برد (UHF) به تنهایی قادر به باز کردن درب نیست. دلیل این امر این است که خروجی آنتن دیتا بوده و از استاندارد ویگند 26 و 34 بیت پیروی می کند. برای ایجاد ارتباط بین آنتن UHF با مرکز کنترل درب بازکن، راهبند، کرکره برقی، اپراتور درب شیشه ای و ... به یک کنترلر نیاز است. کنترلرها اغلب اکسس کنترل و کارت-خوان هایی که دارای سوکت ویگند ورودی می باشند، هستند. در ادامه به شرح سیم بندی آنتن دور برد به اکسس کنترل و درب بازکن پرداخته شده است.اگر شرکت سازنده آنتن طبق استاندارد ویگند سیمهای خروجی آنتن را آماده کند، رنگ بندی سیمها به شرح زیر خواهد بود. رنگ بندی ذکر شده ممکن است در برخی از آنتن های UHF متفاوت باشد، جهت اطمینان از رنگ سیمها حتما لیبل موجود روی آنتن را بررسی کنید. رنگ سیم سبز D0 وسفید D1 می باشید که برای برقراری صحیح ارتباط بین آنتن و کنترلر حتما باید GND آنتن و GND کنترلر به هم متصل شده و یکی شوند، در غیر اینصورت عملکرد کنترلر مختل خواهد شد.
از دیگر ویژگی های کنترل تردد تگ خوان سیماران مدل UHF-101 می توان به نکته اشاره داشت که در صورت خروج یکی از تگ ها از مجموعه، برای خروج آن از سیستم، تنها کافیست کد آن را حذف کنید و نیازی به کنترل تمامی تگ ها نیست. تصویر زیر نشان دهنده نمای کناری آنتن این محصول است که قوس ظریفی بر روی آن به چشم می خورد.
عملکرد سیستم کنترل تردد تگ خوان سیماران مدل UHF-101
برای استفاده از این سیستم در ابتدا باید بر روی هر کدام از خودرو ها یک «تگ» نصب گردد. این تگ همانند یک برچسب کوچک بر روی شیشه جلوی ماشین قرار می گیرد. این تگ RFID برای هر خودرو دارای یک کدِ تعریف شده و مخصوص به خود است. از طرفی در قسمت ورودی ساختمان، آنتن و کنترلر قرار می گیرند. با نزدیک شدن اتومبیل به درب ساختمان و خوانده شدن تگِ قرار گرفته بر روی آن توسط Reader خودرو شناسایی شده و درب پارکینگ باز خواهد شد. در تصویر زیر می توانید کنترلر را مشاهده نمایید.در نظر داشته باشید برای خروج اتومبیل ها از ساختمان نیز می توانید از همین سیستم استفاده کنید؛ یعنی با شناسایی کارت RFID مخصوص هر خودرو، درب ورودی باز گردد. اما می توان برای صرفه جویی در هزینه ها، از «لوپ خروجی» استفاده کرد. کارکرد این لوپ همانند درب های اتوماتیک است، به این ترتیب که یک حسگر در زمین قرار می گیرد و با نزدیک شدن خودرو به آن و تشخیص وزن، درب ورودی ساختمان برای تردد باز خواهد شد. استفاده از لوپ خروجی می تواند چهار تا پنج برابر در کاهش هزینه ها موثر باشد.
مزایای استفاده از سیستم کنترل تردد تگ خوان سیماران مدل UHF-101
- افزایش امنیت و بهره وری با ثبت اتوماتیک تردد ها
- کاهش خطای انسانی در کنترل و ثبت تردد ها
- مدیریت تردد ها با حذف، اضافه و زمانبندی مجوز ها (برای مثال منع تردد در ایام تعطیل و یا ساعات غیر شیفت)
- قابلیت تعریف تاریخ اعتبار و انقضا برای تگ ها
- جلوگیری از ورود مجدد با استفاده از یک تگ مجاز
- راحتی و آسایش با کنترل و ثبت اتوماتیک تردد
- مدیریت مرکزی سیستم توسط نرم افزار و تهیه گزارش های متنوع
- مدیریت اخذ شارژ از ساکنین با اعمال محدودیت های تردد برای مصارف مسکونی
- قابلیت افزایش امکانات مطابق نیاز های خاص یک سازمان